About

Kaiken muun mielenkiintoisen lisäksi elämä on sallinut minulle addiktiosairauden. Tämä puoli luonteestani on aiheuttanut minulle mm. huumeriippuvuuden ja alkoholismin jo nuoruudessani. Olen kuitenkin selviytynyt mielestäni hienosti tähän päivään saakka.

Pidän tosiaan edellämainittuja vaivoja sairautena. Matka tähän tietoisuuteen on kuitenkin ollut kohdallani pitkä ja ohdakkeinen. Kaksikymppisenä uskoontulo oli riittävä ratkaisu.

Myöhemmällä iällä addiktioni aktivoiduttua olen tarvinnut lisäksi uusia näkökulmia sairauteni hoitoon. Paras ja toimivin ratkaisu on ollut vertaistuki ja erilaiset ryhmät, joiden kautta olen saanut lukuisia uusia upeita ihmissuhteita.

Addiktina elän tänään siis puhdasta elämää ilman kemiallisia apuneuvoja päivän kerrallaan. Toivon tämän blogin antavan lukijoille hieman uusia näkökulmia kaltaisistani ihmisistä – ja kenties jopa rohkaisemaan jotakuta selviytymään tästä päivästä.

Olen päivittänyt tätä blogia pyrkien rehelliseen kuvaukseen elämästäni – retkahtamisineen ja nousuineen – vuodesta 2009 tähän päivään saakka.

Veccio

Help – hoitoja

http://addiktio.com tämän blogin suora osoite (etusivulle)